Hétfő, 2022-10-03, 15:14:10
Üdvözlünk a
Honvéd - Utánpótlás VKSE
Vízilabdázóinak, 
és Műugróinak oldalán.
Vendég -
Klub adatok:

Iroda: 
Kengyel Tünde
tel: +3612600161

Székhely:
H-1192 Budapest,
Vajk utca 14. fsz. 1.

Levélcím:
H-1103 Budapest,
Kőér u. 2/B
Nyilvántartási szám:
13758
Adószám:
18019364-1-43
Bankszámla szám:
10918001-00000071-45850015


Főoldal » BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság

A ma lejátszott két mérkőzéssel véget ért az idei Diapolo serdülő bajnokság! A felsőházi rájátszásba be kerülve teljesítették a gyerekek az elvárásaimat! Hat csapat került be! Hatodikok lettünk! Nincs szégyenkezni valónk! Sok jó csapat ellen játszottunk, sokat tanultunk! Nem játszottunk alárendelt szerepet! Kicsit jobb koncentrálással megítélésem szerint két mérkőzés is nyerhető lett volna! Gratulálok a csapatomnak a tisztes helytálláshoz! Emelt fővel, büszkén, fejeztük be gyerek csapatként a serdülő bajnokságot!


Hajrá Honvéd!

Kis István edző   

Kategória: BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság | Megtekintések száma: 860 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2014-05-24


Szombaton két mérkőzéssel folytatódott a pont vadászat a Diapolo serdülő bajnokságban! Első mérkőzést az UVSE válogatott serdülő csapatával, a második mérkőzést a BVSC serdülő csapatával játszottuk! Mind a két találkozót elveszítettük! - De a vereségek ellenére mind a két mérkőzésen becsülettel helyt állt a csapat!

Sokat tanultunk a rutinosabb, idősebb válogatott kerettag játékosoktól! A célunkat elértük azzal, hogy bejutottunk a legjobb hatba! Gyerek csapat révén tanulni szeretnék! Természetessen megvoltak iijedve a gyerekek, de nagyot  küzdöttek! Ahogy a mondás is mondja! "Teher alatt nő a pálma" Gratulálok a csapatomnak a tisztes helytállásért! Köszönet ellenfeleinknek, hogy komolyan vesznek minket, és a legjobb csapatukkal álltak ki a mérkőzésekre! Csapatomnak hasznos, tanulságos volt a két mérkőzés!

Hajrá Honvéd!


 

Kategória: BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság | Megtekintések száma: 841 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2014-04-06


Szombaton két mérkőzést játszottunk a Diapolo Serdülő bajnokság felsőházi rájátszásába!

Ellenfeleink a KSI SE és a FTC csapat volt! Mind a két mérkőzésen nagy szívvel küzdött a csapat! Voltak hibáink, de láttam, nagyon szép megoldásokat a gyerekektől! Úgy érzem jó úton haladunk! Igaz mind a két mérkőzésnek szoros vereség lett a vége, de elmondhatjuk, hogy mindent meg tettünk a jó játék érdekében! Meg kell említenem a hibákon kívül azt a súlyos fegyelmezetlenséget amit semmilyen körülmények között nem követhet el egy játékos sem! A VÉGLEG CSERÉS KIÁLLÍTÁST! Viselkedésemmel nem sújthatom csapattársaimat! A biztató lelkes játékhoz gratulálok a csapatomnak!

 

Kis István edző   
 

Kategória: BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság | Megtekintések száma: 781 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2014-03-30


Szombaton elkezdődött a Diapolo serdülő bajnokság felsőházi rájátszása! Első mérkőzést a BVSC csapatával, a második találkozót az OSC. gárdájával játszottuk! Nagyon hasznos két mérkőzést játszottunk! Az erőviszonyoknak megfelelő eredmény született! Számunkra nem kedvező, mivel vereséggel szálltunk ki a medencéből a találkozók után! Csapatoknak a bajnokság előtt célul tűztem ki! Be kell jutnunk a felsőházi rájátszásba! Ezt maradéktalanul teljesítettük! Ehhez a teljesítményhez csak gratulálni tudok a csapatnak! Gyerek csapatként megérdemelten jutottunk be a serdülő bajnokság felsőházába! Hozzá teszem mielőtt valaki-valakik le támadnának! Ez a bajnokság nem Országos Serdülő bajnokság!!! Budapest Serdülő bajnokság! Ennek ellenére büszke vagyok az eredményre, és a csapatomra! 
Most a kis kitérő, után kanyarodjunk vissza a szombati mérkőzésekhez! Az eredmények meg semmisítőek voltak! Ennél a mai teljesítményünknél sokkal jobban tudunk játszani! Figyelmetlenségeink, pontatlan passzaink, lövéseink miatt vesztettük el mind a két találkozót! Gratulálok a BVSC, OSC csapatának! A visszavágóra ígérem jobb játékkal rukkolnak ki!

Kis István edző   Kategória: BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság | Megtekintések száma: 836 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2014-03-09


Szombat délután játszottuk az utolsó mérkőzésünket a 2013-as évben! A találkozó a gyönyörű, "új" Pesterzsébeti uszodában került lebonyolításra. A bajnokság legerősebb csapata volt az ellenfelünk! Tudtuk ezt nagyon jól! Tanulás, fejlődés, meccsrutin szerzése miatt indultunk el saját korosztályunknál egyel feljebbi osztályában! Azaz Budapest '99-es bajnokság helyett - beneveztük a Budapest serdülő bajnokságba! Mondhatom az első forduló után nincs miért szégyenkeznünk! Az induló 11 csapatból a hatodik helyen zártuk az évet! A jelenlegi helyezésünk is bizonyítja, hogy nem játszunk alárendelt szerepet felsőbb osztályban sem!

Külön köszönöm az UVSE-nek, hogy lehetővé tette csapatomnak, hogy egy korosztályos válogatott kerettagokból álló csapattal tisztelt meg ezen a fontos mérkőzésen! Igazából kicsit csalódott vagyok, mivel egy-két válogatott kerettag sajnos nem tudott eljönni!

Nekem is és csapatomnak is, megtiszteltetés volt, hogy majdnem egy komplett korosztályos válogatott ellen szállhatunk vízbe - remélem a visszavágón már teljes csapattal tudnak kiállni! Ez nem kis dolog mivel nagyon nehéz összehozni egy mérkőzést klub csapatnak a korosztályos válogatottal! Mi! Nagyon sokat tanultunk! Köszönjük!

Még egyszer, gratulálunk az UVSE csapatának, ehhez a nagyon értékes győzelméhez!

Kis István edző


Kategória: BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság | Megtekintések száma: 798 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-12-15


Az idei, legerősebb csapattal találkoztunk a délelőtt folyamán! A mai mérkőzésen egy negyedig tudtunk lépést tartani a jóval erősebb KSI SE-vel! Nem az eredmény bosszant, hanem  játékosaim nem törődöm, fegyelmezetlen, figyelmetlen játéka!!! Természetesen ki lehet kapni, de úgy kell kijönni a medencéből a mérkőzés végén, hogy mindent meg tettünk a győzelemért! Bele döglünk a vízbe, nem lőnek akció gólt, nem adok rossz passzt! Be tartom, vagy meg próbálom megoldani azt amit az edző kért a csapattól!! Sajnos a mai mérkőzésen több játékos nem felelt meg az előbb felsoroltaknak! Több elszántságot, alázatot várok el mindenkitől!!! Természetesen nem felejtettem el, hogy egy magasabb osztályban játszunk!! A mi érdekünkben indultunk el, azzal a céllal, hogy több mérkőzést tudjunk játszani, és tanuljunk az erősebb csapatoktól! Ezek tények ismeretében úgy is kell játszani mindenkinek, hogy emelt fővel hagyjuk el a medencét!!! 

Ma nem így történt!!! 
Sajnálom!!! (jegyzőkönyv >>)

   Kis István edző


Kategória: BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság | Megtekintések száma: 821 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-11-16


BVLSZ Diapóló Bajnokság - 2013.11.02
FTC Utánpótlás - Honvéd Utánpótlás VKSE
Video >>
Játékvezető - Jancsecz György - Földesi Oszkár
Időmérő - Bayer Ágnes; Titkár - Gillicz Aletta
Ellenőr - Novotta Sándor


Kategória: BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság | Megtekintések száma: 905 | Hozzáadta:: Admin | Dátum: 2013-10-28


Honvéd Utánpótlás VKSE - MOM Sport Ybl
Video >>
Játékvezetők - Horváth József - Gellért Balázs
Titkár - Merkl Izabella
Ellenőr - Oravetz László
Időmérő - Tekauer ErnőKategória: BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság | Megtekintések száma: 811 | Hozzáadta:: Admin | Dátum: 2013-10-23

Belépés
Keresés
Kategóriák
facebook
Copyright MyCorp © 2022
PDF - JPG converter


Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben