Hétfő, 2022-10-03, 15:31:23
Üdvözlünk a
Honvéd - Utánpótlás VKSE
Vízilabdázóinak, 
és Műugróinak oldalán.
Vendég -
Klub adatok:

Iroda: 
Kengyel Tünde
tel: +3612600161

Székhely:
H-1192 Budapest,
Vajk utca 14. fsz. 1.

Levélcím:
H-1103 Budapest,
Kőér u. 2/B
Nyilvántartási szám:
13758
Adószám:
18019364-1-43
Bankszámla szám:
10918001-00000071-45850015


Főoldal » 1999-esek hírei:
1 2 3 »

Az első negyedet félvállról, fegyelmezetlenül kezdte a csapat!
A szünetben "kis fejmosás" után 10:3-ra hoztuk a második, és harmadik negyedet! Tulajdon képpen ezzel a két negyeddel meg is nyertük a találkozót! Az eredménnyel, és a kötelező 3-pontal elégedet vagyok! Sokat kell javulnunk még a megbeszélt taktikai elemek jó végre hajtására, és az edzői utasítások maradék nélküli betartására! Védekezésben a blokkokra és a lövő játékos azonnali letámadására! A mai mérkőzésen is késve, vagy egyáltalán nem támadtuk le a lövő játékost!!! Ébresztő! Edzésen nem azért gyakoroljuk, hogy meccsen ne alkalmazzuk! Jó volt viszont látni, hogy nem kettő játékos lőtt gólt, hanem a csapat egységesen kivette a részét a győzelemből! Gratulálok a csapatomnak!

Kis István edző   


Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 826 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2014-03-09


2014 február 01, szombat

Debrecen (serdülő) - Szolnok (serdülő)
15 (3-4, 3-2, 5-0, 4-4) 10Honvéd (gyermek)- Oradea (serdülő)
5 (1-2, 2-5, 0-6, 2-1) 14
12:15


Oradea (serdülő) - Szolnok (serdülő)
6 (1-2, 0-0, 3-1, 2-1) 4Debrecen (serdülő) - Honvéd (gyermek)
7 (1-2, 4-3, 0-2, 2-0) 7
2014 február 02 vasárnap

Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 842 | Hozzáadta:: Admin | Dátum: 2014-02-02


A kötelező győzelemmel, és egy-két szép egyéni teljesítménnyel elégedett vagyok! Sajnos, sokat hibáztunk, kettő 5- méterest is ki hagytunk! Egy szó mint száz nagyon sok hibával játszottunk! No komment!

  Kis István edző

Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 828 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-12-07


Nagyon fontos mérkőzés volt a mai az UVSE csapata ellen! Mind a két csapat tudta, hogy csak a győzelem az elfogadható! Ha nyerünk van sanszunk bekerülni a felsőházi rájátszásba! Sajnos nem tudtunk nyerni! Szoros, fordulatos csatában maradtunk alul! A mérkőzés mi vesztettük el! Csak példaként hozom szóba! Három játékosunk egymaga megnyerhettek volna a mérkőzést! A statisztika önmagáért beszél! 10 lövésünkből 0 találat! Azaz nulla! Ezt a luxust egy csapat sem engedheti meg magának! Más! Hiába van a kapunkban a korosztály egyik legjobb kapusa, ha hagyjuk lefordulni az ellenfelünket! Mit tud csinálni szerencsétlen kapus, ha 1 a 0-ban jön rivális csapat! A mai mérkőzésen 3 x fordult elő! Számoljunk akkor 10 lövésből, ha a felét belőjük, és nincs lefordulás gól! Számításom szerint 13:7 re nyertünk volna! Sajnos ott az a fránya volna! Természetesen voltak még kihagyott helyzetek azoktól a játékosok részéről is akik betaláltak az ellenfél hálójába! Így nézve még szomorúbb az elért eredmény!!! Azt sem engedheti meg egy játékos sem, hogy labdára úszás után rögtön kiállítsák! Úgy gondolom nem vagyunk még csapat! Nem tudunk csapatként játszani! Ehhez időre van szükség! De jó úton járunk! Mindenkinek magába kell nézni! Meg tett-e mindent, a győzelemért! A hátra levő időben akár felsőház, akár alsóházba kvalifikáljuk magunkat! Mindent meg kell tennünk a jó eredményért! Hiszem, hogy mindenki tudja miben kell javulnia, és az előttünk álló 7 hónapban mindent meg tesz a javulás érdekében! Egyénileg, és csapatként is! Nem vagyunk semmiről lekésve, hiszen még gyermek bajnokságban játszunk! Előttünk van még serdülő, ifjúsági bajnokság! Van időnk! De ne pazaroljuk el!!! Próbáljuk meg hasznosan, értelmesen a magunk javára fordítani!

Együtt, közösen! 

Végül, GRATULÁLOK az ifi csapatnak, hiszen a szív legyőzte a papír formát és a három fordulóból egyet megmentett, és a Kőérben tartott három pontot! Ez a győzelem, azért is kiemelkedő, mert ezt a csapatot 2009-óta senkinek nem sikerült legyőznie! Még egyszer, Gratulálok a győzelemhez!
Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 883 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-11-17


Nagyon jól kezdtük a mérkőzést! Az első két negyedben az történt amit mi akartunk! 5:3 ás vezetéssel fordultunk a második két negyedre! Harmadik negyedben mintha nem ugyanaz a csapat játszott volna! Hibát, hibára halmoztunk! Következmény nem lehetett más, mint szárnyakat adtunk a hazai csapatnak! A negyedik negyedet döntetlen 7:7 es állással kezdtük! Gól- gólt követett egy gól itt egy gól ott! Izgalommal teli utolsó negyedet láthatott a közönség! Sajnos játékunk nem sokat javult. Lehetőségeink meg voltak a győzelem megszerzéséhez, de pontatlan lövések, passzok miatt nem mi jöttünk ki győztesen a medencéből! A Civis csapat jobb végjátékával, megérdemelten otthonában tartotta a nagyon értékes három pontot!!! 
Nyerhető mérkőzést vesztettünk el!!!

  Kis István edző

Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 818 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-11-11


Hiába védekeztünk jól! Támadó játékunk nagyon gyenge volt! Sok gól helyzetet alakítottunk ki, lefordulásainkból, de az i-re nem tudtuk föltenni a pontot! Nyerhető mérkőzést vesztettünk el! Sajnálom, hogy nem tudtunk a legjobb csapatunkkal kiállni, betegségek miatt! Ráadásul ellenfelünk nem csak serdülő játékosokkal állt ki a mérkőzésre!!! Jegyzőkönyv, és tudomásom szerint, ifjúsági, 96-ban született játékosok is játszottak! Szám szerint kettő!!! Tudom mindig vannak kivételek! Kéz kezet mos!!! Egy biztos sportértéke nem sok!! Saját magát, szülőket, gyerekeket csapja be az a klub aki így áll ki a bajnokságban!!! Csapatomnak nagyon jó edzőmérkőzés volt! 

Megjegyzés: 
  • Mészáros Kristóf: szül:1996.05.19
  • Meskó András: szül: 1996.10.04
  Kis István edző


Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 855 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-11-09


A mérkőzés előtt tudtuk, nagyon fontos találkozó előtt állunk! Megbeszélésen külön felhívtam a játékosok figyelmét, hogy nyugodtan játszanak ne idegeskedjenek csak a játékra összpontosítanak! Úgy látszik meghallgatták intelmeimet, mert REMEK ELSŐ KÉT NEGYEDET PRODUKÁLTAK! A csapat, és egyéni teljesítmények sokaságát vettük elő a tarsolyunkból! Jól védekeztünk! Támadásainkat remek , okos lövésekkel váltottuk gólra! Külön kiemelném Vad Levente, és Duchaj Xavér teljesítményét a mai mérkőzésen felnőttek a feladathoz! Ezt a teljesítményt várom minden mérkőzésen mind kettőjüktől!!! Természetesen kiemelném Bányai Márk kapusunk teljesítményét aki remek védéseivel nagyban hozzá járult a győzelmünkhöz! Nem szabad elfelejtkezni a többi játékosról akik csapatként játszottak, és oroszlán részük volt a csapat győzelmében!!! Mindenkinek adódtak lehetőségei, valaki tudott élni a gól szerzéssel, valaki nem!!! A fontos, hogy nyertünk!!! Mérkőzésről mérkőzésre látszik, hogy végre, Edző, és játékos nap mint nap együtt dolgozik!!! Biztos, hogy a közös munka meghozza gyümölcsét! Nagyon büszke vagyok a csapatomra!


Gratulálunk a serdülő csapat szoros mérkőzésen elért nagyon fontos győzelméhez is!

  Kis István edző


Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 836 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-11-03Nagyon jól kezdtük a mérkőzést! Az első két negyedben remekül védekeztünk, és jól támadtunk! 5-3 -as vezetéssel cseréltünk térfelet! Harmadik negyed kezdetétől a két játékvezető sporttárs egy két "szerintem téves ítélettel"! - De én nem értek hozzá! Le mostak a pályáról! Most már ott tartunk, hogy még azt sem lehet mondani tisztelt játékvezető sporinak, hogy még mindig nem haladt át a labda a gólvonalon! Nem volt gól!  Ezért azonnal sárga lapot kaptam! De miért? Nem beszéltem alpári stílusban! Úgy gondolom elvan túlozva! Ne hogy már ne lehessen a játékvezetőhöz NORMÁLISAN szólni!

Gratulálok Ferencváros csapatának! 

Hajrá Honvéd! 

   Kis István edző


Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 864 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-11-02


"Nem játszottunk jól! De nyertünk!" jegyzőkönyv >>

A papírforma érvényesült a mai mérkőzésen! Fontos győzelemmel tértünk haza a szegedi fordulóról! Három ponttal elégedett vagyok, a mutatott játékkal nem! Védekezésünk nem működött a megszokott hatékonysággal! Ezt bizonyítja a kapott 10 gól! Támadásaink rossz passzok, pontatlan lövések miatt akadozott! A győzelmünk egy percig sem volt veszélyben! Kulcs játékosaimtól sokkal többet várok! A játék szervezésében, irányításában! Lövő százalékon javítani kell! Fontos! Meg kell tanulnunk lefordulni! Mert amit mi csinálunk lefordulás gyanánt az nem ér semmit!!!
Remélem meg érti mindenki, és meg próbál változtatni a rossz beidegződésen! A győzelemhez gratulálok a csapatnak!

  Kis István edző
Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 876 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-11-01


Magabiztos jó játékkal megszereztük első győzelmünket!

Végig a mi akaratunk érvényesült! Egyre jobban, összeszokottabban játszunk! Nagyon szép megoldásokat, szép gólokat láthattunk! Természetesen hibákat is el követtünk, de meccsről, meccsre jobban teljesítenek a gyerekek! Gratulálok az első győzelemhez, és a biztató játékhoz!

Kis István edző
Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 801 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-10-27


Összességében elégedett vagyok a játékkal, és az eredménnyel! Természetesen a hibákon javítania kell mindenkinek!

A mérkőzést nagyon jól kezdte a csapat! Támadásait sajnos nagy hiba százalékkal váltottuk gólra! A négy lőtt gól jó, de akár  8 gólt is lőhettünk volna ! Védekezés nem állt össze, ezt használta ki ellenfelünk! Három gólt kaptunk az első negyedben! Így záródott a negyed 4:3 mas honvéd vezetéssel! Szünetben helyére raktuk a dolgokat, védekezést, támadást,és a mérkőzés hátra levő részében nem kaptunk több gólt!!! Ez nagyon dicséretes dolog! Támadásban még voltak hibák, rossz passz, rossz lövés. Összességében elégedett vagyok a játékkal, és az eredménnyel! Természetesen a hibákon javítania kell mindenkinek! Örömteli, hogy minden játékos aki nevezve  volt a mérkőzésre legalább egy negyedet játszott is, és volt aki meghálálta a bizalmat, és gólt is lőtt! Gratulálok a csapatnak! 

   Kis István edző


Honvéd Utánpótlás VKSE - MOM Sport Ybl
Játékvezetők - Horváth József - Gellért Balázs
Titkár - Merkl ... Tovább »
Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 789 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-10-26


"Osztálykülönbség volt a két csapat között!"

Csak asszisztálni tudtunk a mai mérkőzésen! Sajnos a mai napon szembesültem a valósággal! Jelen pillanatban itt tartunk! Nem kell szépíteni! Nagyon sokat kell dolgoznunk, hogy méltó ellenfelei legyünk az első hat- hét csapatnak! Ez az év biztos, hogy nehéz lesz! Gratulálok a Vasutas csapatnak!

  Kis István edző

Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 823 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-10-22


"Három negyedig egyenlő partnerei voltunk a KSI SE csapatának!"

6:1-re vesztettük el az utolsó negyedet, és evvel együtt a mérkőzést is! Három negyeden keresztül jól megoldották a gyerekek a védekezést! Támadásaink nehézkesek,szinte veszélytelenek voltak! Ennek ellenére jól tartottuk magunkat! Mint tudjuk a mérkőzés négy negyedig tart,és csapatom sajnos pont az utolsó negyedben nem tudott összpontosítani! Rengeteget hibáztunk támadásban, védekezésünk pedig katasztrófális volt! Sajnálom, hogy a negyedik negyedben nem tudtunk összpontosítani, ahogy azt az első három negyedben remekül megoldottuk! Több volt ebben a mérkőzésben! Gratulálok a KSI SE-nek, az utolsó negyedhez! Csapatomnak is gratulálok az első három negyedben nyújtott fegyelmezett játékához! Itt főleg a védekezésre gondolok!
 Kis István edző

Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 791 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-10-20


"Taktikailag jobbak voltunk az OSC csapatánál!"

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést! Első negyedet 3:0-ra nyertük! Második negyedet is jó védekezésnek köszönhetően nagyobb gól különbséggel nyerhettük volna! Sajnos lefordulásainkat egyénieskedések miatt nem tudtuk gólra váltani! A harmadik negyedben igazán katasztrófálisan játszott a csapat! Teljesen megzavarodtunk mikor a játékvezető 4 perces kiállítást ítélt! Emberelőnybe játszhatunk, de sajnos nem tudtunk élni a lehetőséggel!!! 5- méterest hibáztunk, kapkodtunk! Úgy játszottunk mintha nem is mi volnánk emberelőnyben! Az utolsó negyedet ismét mi uraltuk! Megérdemelten nyertünk az egy korosztállyal idősebbek ellen! Ez nagyon dicséretes dolog! A banális hibákból tanulni kell!!! Fontos!!!! A vízilabda csapat játék! Nincs helye az egyénieskedő, önző játéknak!!! Remélem mindenki megfogadja tanácsomat!!! Az elért győzelemhez gratulálok a csapatnak!!!

OSC Vízilabda - Honvéd Utánpótlás VKSE
FTC Uszoda - Népliget
2013.10.19  11:00

  Kis István edző 

Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 841 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-10-19


Az első negyedet kicsit alvósan kezdtük!  

A második negyedtől fej- fej mellet haladtunk! Remekül védekeztünk emberhátrányban! 11 emberelőnyből mindet kivédekeztük!!! Úgy gondolom ez nagyon nagy fegyver tény! Ezt sajnos a játékvezetők is fel ismerték! Emberelőnybe 5 méterest ítéltek! Mivel a Vasasnak nem ment az emberelőny kihasználás így leegyszerűsítették! A Vasas csapata 3 db 5 méterest kapott! A Honvéd egyet sem! Pedig meg volt rá a lehetőség! Ezeknek a tényeknek ismeretében egy jó mérkőzést játszottunk!
Meg kell dicsérnem Bányai Márkot aki 50% teljesítménnyel védett, Duchaj Xavért, és Juhász Dávid nagy szívvel játszottak mind ketten! A csapat többi tagjának többet kell vállalni! A fiatal 2000- születésű játékosoknak pedig örülni, és meg tisztelve kellene érezniük magukat, hogy játszhatnak a csapatban! Nem pedig elkésni a mérkőzés előtt tartandó megbeszélésről!!! Mai napon a Vasas nyert, de nem jobb csapat nálunk!!! 
A vissza vágón megmutatjuk!
Kis István edzőCsatolmányok: Kiskép 1 ·Kiskép 2
Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 820 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-10-13


Magabiztos győzelmet arattunk a szombati Diapoló Serdülő bajnokság harmadik fordulójában!

A mérkőzést az elejétől a végéig mi irányítottuk! Az történt a medencében amit a csapatom akart, és megengedett! Szép akció gólokat lőttek a gyerekek, nagyon élvezték a játékot! Csak dicséret illeti a csapatot! Remek fő próba volt a holnapi Vasas elleni mérkőzésnek! Gratulálok minden egyes játékosoknak! Napról-napra látom a fejlődésüket, és ez nagy öröm egy edző számára! Csak így tovább!!! 

Hajrá Honvéd!!!

Kis István edzőKategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 1036 | Hozzáadta:: KisIstván | Dátum: 2013-10-12


Honvéd Utánpótlás VKSE - Komplex Póló Suli SE
Hajós Alfréd Sportuszoda Fedett
2013.10.12 - 16:00
Kapunkat Dér Levi és Bányai Márk megosztva őrizték, remek teljesítménnyel!
Góljainkról Vad Levente - 5; Faragó László - 2; Mándoki Bálint - 2; Pásztor Balázs - 2;
Juhász Dávid - 2; Duchaj Xavér - 1; Kovács Dominik - 1; Havas Máté - 1; Utassy Péter - 1, gondoskodtak!
Hajrá Honvéd!Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 810 | Hozzáadta:: Admin | Dátum: 2013-10-12


Nagyon gyenge lövő százalék miatt kikaptunk az első bajnokin! Védelmük nagyon jól működött! Ez bizonyítja, hogy az egri fiatalok 8 emberelőnyös helyzetükből csak egy gólt tudtak szerezni!!! Kapusunk remekül védett! Sajnos támadásban gyámoltalanok,bátortalanok voltunk!!! A kapott 7 góllal nincs semmi baj! Viszont a lőtt 4 gól nagyon kevés! Szorosabb lehetett volna a találkozó, de sajnos kettő 5- méterest is ki hagytunk! A továbbiakban támadásainkon, lövéseinken kell javítani! Azt sem szabad elfelejteni, hogy 14 játékos játsza a vízilabdát, és a mai napon kapusunk Bányai Márk remek teljesítménye mellet Duchaj Xavér , Vad Levente tette oda magát! Természetesen tőlük sokkal többet várok el!!! Hosszú a bajnokság! Ez mindenkinek szól! Nem szomorkodni hanem maximálisan oda tenni magát mindenkinek! Mint az edzéseken, mint a mérkőzéseken! Hajrá Honvéd!
 
Kis István edző
 


Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 775 | Hozzáadta:: Admin | Dátum: 2013-10-06


Tisztelt Olvasó!

Magabiztos győzelemmel kezdtünk a Diapoló Serdülő Budapest bajnokságban! Nagyszerű első negyedet produkáltunk! Jól védekezett a csapat,és le tudtunk fordulni! Negyedet három gólos előnnyel zártuk! 
A második negyedben sokat hibáztunk, védekezésben buta gólokat kaptunk, centereink jól beálltak, kialakították a gólszerzési lehetőséget, de rendre elkapkodták! Ezért egy kicsit magunkra húztuk a vendég csapatot! A nagy szünet jót tett a csapatnak! A második játék részben növeltük előnyünket, és megérdemelten nyertük meg az első mérkőzésünket! Külön öröm számomra, hogy minden játékos lehetőséget kapott, és többé, kevésbé élni tudtak a lehetőséggel! Kiemelném, a három 2000-ben született játékos játékát! Bátran, keményen, határozottan játszottak!

Gratulálok a csapatnak!

Kis István edző


Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 797 | Hozzáadta:: Admin | Dátum: 2013-09-29Kategória: 1999-esek hírei: | Megtekintések száma: 810 | Hozzáadta:: Admin | Dátum: 2013-09-24

1-20 21-40 41-58
Belépés
Keresés
Kategóriák
facebook
Copyright MyCorp © 2022
PDF - JPG converter


Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben